Tel.: 019/77 00 20
Kristof Parent onderhoudt uw tuin

Tuinonderhoud in en rond Hannuit voor grote en kleine tuinen

Een mooi en goed onderhouden tuin is niet alleen aantrekkelijk maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Daarom is het belangrijk op regelmatige basis de nodige onderhoudswerken in en rond de tuin uit te voeren om het verloederen tegen te gaan.

Niet iedereen heeft echter groene vingers en voor mensen die niet houden van tuinieren is werken in de tuin echt ware dwangarbeid. Dit hoeft echter zo niet te zijn want het is perfect mogelijk deze karweien te laten uitvoeren door een goed en professioneel klusjesman.

Neem daarom contact op met ons voor al uw tuinonderhoud en buitenklussen rond Hannuit. Wij zorgen voor een prijsopgave op maat en voeren de werken uit op een efficiënte en snelle manier.

Ook het maaien van uw gazon wordt door ons gedaan, hetzij éénmalig of gans het jaar door op afgesproken tijdstippen.  Op die manier blijft uw gazon mooi en gezond. Uiteraard zorgen wij voor een zeer interessante prijs bij het nemen van een onderhoudscontract voor het maaien van uw grasperk.

Uw tuin zal opnieuw schitteren en u zal menig buren jaloers maken. Twijfel dus niet langer en laat het onderhoud van uw tuin over aan iemand die van wanten weet!

Contacteer ons!019/77 00 20